Heel Bunnik Isoleert

De Energiegroep Bunnik organiseert in samenwerking met de Gemeente Bunnik een informatie-avond over het isoleren en ventileren van woningen. De titel van deze avond is ‘Heel Bunnik Isoleert’.

Deze avond is gericht op woningeigenaren en huurders die hun woning willen verbeteren met als doel de energierekening omlaag te brengen en het wooncomfort te verhogen.

Tijdens het programma wordt eerst informatie aangereikt over isolatiemethoden en het belang van goede ventilatie. Ook is er een forumdiscussie waarin al deze partijen en woningeigenaren een aan het woord komen. Aansluitend vindt er een informatiemarkt plaats waarbij woningeigenaren advies en informatie kunnen inwinnen bij onafhankelijke adviseurs, lokale en regionale productaanbieders en bouwbedrijven.

Burgermeester Ostendorp en wethouder Zakee vervullen een prominente rol tijdens het eerste deel van de avond. Op de avond zullen ook vertegenwoordigers van het gemeentelijke digitale Energieloket Bleeve aanwezig zijn. Houdt ​voor meer informatie onze website in de gaten: https://energiegroepbunnik.wordpress.com.

Deze avond zal plaatsvinden op donderdag 12 november 2015 om 19.00 uur tot 22.00 uur in het Gemeentehuis te Odijk.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar energiegroepbunnik@gmail.com.

Een gedachte over “Heel Bunnik Isoleert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s