Na onze drukbezochte informatieavond in april  zijn er al meer dan 170 informatiepakketten over de groepsaankoop van zonnepanelen aangevraagd,  zo’n 85 bewoners hebben een woningscan ingepland en er zijn nu bijna 40 contracten getekend. Vanwege dit succes en omdat er nog veel aanvragen “in de pijplijn” zaten, is in overleg met de leverancier  besloten de actie met een maand te verlengen en wel tot en met 18 juni. Dit betekent dat er een tweede inkoopmoment ingepland wordt waardoor de snelle beslissers geen vertraging oplopen en er al snel gestart kan worden met de eerste installaties van de zonnepanelen.

Al met al verwachten wij dat er tenminste 60 installaties geplaatst zullen worden. Per installatie zal op jaarbasis gemiddeld zo’n 1000 kg CO2 bespaard worden.

Twijfelt u nog? Stel uw vraag bij de Energiegroep, bij Bleeve of kom langs bij onze stand op de Bunnik Fair. We zullen daar  ook de te plaatsen panelen demonstreren en verdere toelichting kunnen geven. Help ons naar de 80 getekende contracten, of misschien wel de 100 als we er met z’n allen voor gaan. Belangrijk is ook om uw buren te informeren en activeren voor deze actie, want heel veel mensen blijken er nog niet van op de hoogte te zijn.

Wilt u een informatiepakket aanvragen? Vul dan hier uw contactgegevens in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s