Kom op maandag 3 april om 19.00 uur naar het gemeentehuis in Odijk voor de Kick Off van de collectieve inkoopactie zonnepanelen en een informatieavond over zonne-energie! Na het succes van de vorige actie, er werden 1000 panelen geplaatst, is het tijd voor een vervolgactie.  

De avond zal worden geopend door Wethouder Erika Spil, waarna de gemeente haar toekomstplannen op het gebied van zonne-energie zal toelichten. Het regionale energieloket Bleeve zal vertellen over de collectieve inkoopactie.

Ook als uw eigen dak minder geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen bent u welkom. De Energiegroep Bunnik zal vertellen over hun nieuwe project, een energie coöperatie. Collectief zonne-energie opwekken op een gemeenschappelijk dak samen met inwoners uit de hele gemeente.  

We sluiten de avond af met een informatieve markt waar u de gelegenheid krijgt vragen te stellen over de actie aan de installateur en het regionale energieloket. U kunt zich gelijk bij hen aanmelden voor de actie. Ook kunt u zich aanmelden bij Energiegroep Bunnik wanneer u geïnteresseerd bent in de energie Coöperatie.

De informatieavond zal plaatsvinden op 3 april 2017 in het Gemeentehuis te Odijk, Singel 5. Inloop 19.00 uur, start presentaties 19.30 uur.

Meer informatie over de avond: energiegroepbunnik@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s