Op 13 september kunt u meer te weten komen over Buurtstroom, het nieuwste project van Energiegroep Bunnik. U bent vanaf 19:30 uur welkom in het Gemeentehuis van Bunnik.

Wat is Buurtstroom Bunnik?

Samen met andere inwoners van de  gemeente Bunnik een zonnedak gebruiken en duurzame energie opwekken, dat is Buurstroom Bunnik. Heb je zelf geen geschikt dak en wil je wel zonnepanelen? Heb je een huurhuis? Of is jouw dak niet groot genoeg? Voor die inwoners heeft de Energiegroep een oplossing!

  • Energie opwekken voor en door de buurt: samen een dak vol zonnepanelen gebruiken en groene stroom opwekken
  • Iedere inwoner in de gemeente Bunnik kan meedoen, investeren in zonnepanelen en daarover een jaarlijks rendement van bijna 5 % ontvangen
  • Via de Regeling Verlaagde Energiebelasting, ook wel de postcoderoos genoemd krijg je een korting van 12 cent per kWh op de eigen energienota
  • U kunt deelnemen vanaf minimaal één paneel dat ca. € 300 euro kost. U kunt uw investering vervolgens in circa 10 jaar terugverdienen. Na deze 10 jaar geniet u nog 5 jaar van de voordelen van het project en heeft u een leuk extra voordeel.

Er zijn twee projecten: één in Bunnik en één in Werkhoven, beide projecten staan open voor alle inwoners en bedrijven van de Gemeente Bunnik (postcodes 3981, 3984, 3985). Ook bewoners van omliggende postcodegebieden kunnen meedoen maar dit verschilt per project.

Voor meer informatie klik op één van de links: Buurtstroom Bunnik of Buurtstroom Werkhoven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s