huisje besparenKom ook naar huiskamer-bijeenkomsten in uw buurt

Om u heen ziet u zonnepanelen verschijnen. De media staan er bol van. En u vraagt zich af wat u kan doen aan de klimaat verandering. Isoleren? Zonnepanelen? Warmtepomp? Aardwarmte?

U ziet misschien door de bomen het bos niet meer en wil er wel eens over praten. Niet meteen een bureau inschakelen, maar eerst eens sparren met een ervaringsdeskundigen én met buurtgenoten.

De Energiegroep Bunnik ondersteunt dergelijke gesprekken en begeleidt ze met (ervarings)deskundigheid. Laagdrempelig, bij u thuis of in uw buurt.

De afgelopen paar jaar heeft de Energiegroep in zowel Werkhoven, Odijk als Bunnik warmtescans uitgevoerd en zo inzicht gekregen in de besparingsmogelijkheden van veel particuliere woningen.

Deze inzichten gebruiken wij bij de huiskamer bijeenkomsten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn twee opties. De eerste is dat u met buurtgenoten, dus bewoners met een vergelijkbaar huis, om de tafel gaat. Het is dan de bedoeling dat u meehelpt om buurtgenoten warm te maken voor zo’n gesprek.

De tweede mogelijkheid is dat u naar aanleiding van een warmtescan van gedachten wil wisselen met bewoners waar ook zo’n scan is uitgevoerd over de volgende stappen in energiebesparing en duurzaam maken van uw woning. In dat geval zal de energiegroep meehelpen om gespreksgenoten te vinden.

Interesse?

Hebt u interesse in het bijwonen van zo’n bijeenkomst, meldt u dan aan door u vandaag in te schrijven op de interesselijst. Wij nemen dan contact met u op en overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

U mag ons natuurlijk ook mailen op energiegroepbunnik@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s