foto BS BunnikHet project Buurtstroom Bunnik kan OFFICIEEL doorgaan! ☀️

Daar hebben de vier mensen op de foto op 21 juni een handtekening voor gezet: de overdracht van het dak van de gemeentewerf Bunnik, zodat de installateur aan de slag kan met de plaatsing van maar liefst 216 collectieve zonnepanelen. Al 24 Bunnikers doen mee, maar er zijn nog een paar zonnepanelen over – dus als jij nog mensen weet die mogelijk geïnteresseerd zijn  – hier kun je je nog aanmelden voor een plekje: http://www.energie-u.nl/buurtstroom-bunnik/. 

Mensen die in Odijk, Werkhoven of Doorn/Driebergen wonen, kunnen zich inschrijven voor ons volgende project: Buurtstroom Werkhoven. Voor mensen in de kern Bunnik (postcode 3981) is dit project niet toegankelijk. Zij kunnen zich wel op de wachtlijst laten zetten als voor eventueel vrijkomende panelen van Buurtstroom Bunnik (ivm leden die verhuizen buiten Bunnik)

Plaatsing van de panelen zal waarschijnlijk in september plaatsvinden, eerst moet één van de daken nog versterkt worden om het gewicht van de panelen te kunnen dragen. Als alles rond is, krijgen leden een uitnodiging voor de officiële opening.

PS – nieuwsgierig wie er op de foto staan? Dat zijn wethouder Erika Spil (Gemeente Bunnik), Rene Tielkemeijer (RMN Reinigingsbedrijf Midden Nederland),
Erik Alsema (Energiegroep Bunnik) en Machiel Van Dalen (Buurtstroom Utrecht/Energie-U).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s